Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag over de jurken of wil je meer informatie voordat je naar de winkel komt? Geen probleem! Hieronder beantwoord ik de meest gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Stuur me een berichtje via Whatsapp, Facebook of Instagram.

Hoe groot is het assortiment aan jurken bij Velvet Dream Dresses?

Er is een hele uitgebreide collectie met meer dan 600 jurken in verschillende stijlen en kleuren vanaf maat 34 tot en met maat 60.

Wanneer is de winkel geopend?
In principe ben ik 7 dagen per week geopend op afspraak. Je kunt via deze link een afspraak boeken en kijken welke momenten nog beschikbaar zijn. Soms zijn er kijkdagen. Dan ben je welkom zonder afspraak. De dag en tijd van een kijkdag verschillen en worden altijd last minute gepost op Instagram en Facebook.
Waar ligt de ingang van de winkel?

De winkel ligt in ❤️ Heerlen. Het adres is Saroleastraat 50, 6411 LV in Heerlen. Tussen de KPN en Ziengs is een roze deur. Achter deze deur bevindt zich een trap naar boven naar de Dream Dress Heaven!

Wat kan ik verwachten tijdens een afspraak bij Velvet Dream Dresses?

Tijdens een afspraak ga ik samen met jou op zoek naar jouw Dream Dress. Gedurende 1,5 uur zal ik je helpen met het vinden van de jurk die past bij jouw wensen en dromen. Je mag tijdens een afspraak een paar mensen meenemen om er een speciaal moment van te maken.

Zijn het meer dan 2 personen? Laat het dan even weten via Whatsapp, Facebook of Instagram. Uiteraard ben je ook welkom om alleen naar een afspraak te komen. Eventuele hulptroepen kunnen altijd ingeschakeld worden door een foto te sturen of te videobellen.

Als je je entourage wel hebt meegenomen, krijgen jullie allemaal iets te drinken. Ook mag er gesnoept worden uit de snoeppotten die in de winkel staan ;-).

Als je eenmaal je Dream Dress gevonden hebt, adviseer ik je graag hoe je je look compleet kunt maken met bijpassende schoenen, sieraden of een clutch!

Tijdens het afrekenen, kun je ervoor kiezen je droomjurk mee te nemen in een papieren zak of in een stoffen kledingzak. Deze kledingzak kost 5 euro. Afrekenen kan via cash of pin. De bon wordt verstuurd via e-mail of sms. Ten slotte, vereeuwigen we je bezoek aan Velvet Dream Dresses met een Boomerang op Instagram (alleen met jouw toestemming).

Moet ik betalen voor een afspraak?

Een afspraak is volledig gratis en vrijblijvend. Aan een VIP-treatment en een ladies night incl. een hapje en een drankje zijn wel extra kosten verbonden. Contacteer mij voor de mogelijkheden.

Wat als ik geen jurk kan vinden?

De afspraak is gratis en vrijblijvend, dus dan heb je geen extra kosten of verplichtingen. Bijna elke week komen nieuwe jurken binnen, probeer het gerust op een ander moment nog een keer.

Hoeveel mensen mag ik meenemen tijdens een afspraak?
Je mag zoveel mensen meenemen naar een afspraak als je zelf fijn vindt. Het is super gezellig om er een speciaal moment van te maken.

Zijn het meer dan 2 personen? Laat het dan even weten via Whatsapp, Facebook of Instagram.

Denk er goed over na wie je meeneemt. Mijn ervaring is hoe meer mensen je meeneemt, des te moeilijker het is om een keuze te maken uit de collectie Dream Dresses.

Ivm met de coronamaatregelen mag je op dit moment maximaal 1 persoon meenemen. Zorg dat dit iemand is die je kan helpen bij het aan- en uittrekken van de jurken.

Wat is een kijkdag?

Tijdens een kijkdag ben je welkom zonder afspraak. De deur staat gewoon open en je mag naar boven wandelen. Je bent welkom om even rond te neuzen in mijn Dream Dress Heaven. Natuurlijk sta ik klaar om je te adviseren en je mag de jurken ook passen in de 2 paskamers in de winkel. Houd er rekening mee dat er wel een wachttijd kan ontstaan. De wachttijd zou kunnen oplopen tot 1 à 2 uur. Wil je liever op je gemak en zonder wachtrij dé perfecte Dream Dress vinden, plan dan een afspraak via deze link!

Wil je een VIP-treatment?

Dat is natuurlijk ook mogelijk! Neem met mij contact op voor de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een glaasje bubbels of hapjes. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

Waar kan ik foto’s van jurken vinden?
Om inspiratie op te doen of om gewoon te neuzen tussen de meest fantastische dresses, kun je #velvetgirls bekijken op de website of velvet.dreamdresses volgen op Instagram of Facebook. Op Instagram zijn er highlights die heten ‘Dresses’ en highlights die vernoemd zijn naar verschillende feesten waar #velvetgirls naar toe zijn geweest. Heb jij een foto van jou in een jurk van Velvet Dream Dresses, die ik mag posten op social media? Stuur hem door via Whatsapp, Facebook of Instagram! Mij taggen in een foto mag natuurlijk ook.
Hebben jullie ook accessoires?

Jazeker! We hebben een uitgebreide collectie met matchende oorbellen, armbandjes, haarclips, schoenclips, haarbanden, kroontjes, clutches, invisible ondergoed en schoenen om je look helemaal af te maken.

Kan ik mijn jurk ook laten vermaken bij Velvet Dream Dresses?

Een jurk vermaken kan altijd! Dit doe ik niet zelf. Wel heb ik een paar adresjes waarvan ik weet dat de kleermakers ervaring en inzicht hebben om jouw jurk perfect te maken. Prijzen kun je opvragen bij de kleermaker zelf. De prijzen variëren per aanpassing, stof en model van de jurk.

Hoe kan ik betalen bij Velvet Dream Dresses?

Pinnen is mogelijk! We hebben een draadloos pinapparaat en de bon ontvang je via e-mail of sms.

Als ik niet kan kiezen, kan ik mijn jurk dan laten weghangen?

We hangen per persoon maximaal 1 jurk weg voor 1 dag. Je mag er gerust een nachtje over slapen als je er echt niet uit bent. Weet je wat je wil? Stuur mij een Whatsappbericht, voordat de winkel opent de volgende dag. Dan ontvang je van mij een Tikkie en mag je de jurk komen ophalen op een later moment.

Mag ik een product ruilen?

Gekochte producten die de winkel verlaten hebben, kunnen niet geruild worden.

Mag ik foto’s maken?

Jazeker! Ik vind het hartstikke leuk als dit speciale moment vereeuwigd wordt! Heb je een leuke foto van jou in een jurk van Velvet Dream Dresses, stuur hem via Whatsapp, zodat ik hem kan delen op social media of de website.

Ik zou super graag iemand meenemen die de trap niet op kan lopen?

De winkel is enkel toegankelijk via een trap. Er is geen roltrap of lift aanwezig. Wel is het mogelijk om via videobellen iemand van jouw experience mee te laten genieten.

Waar kan ik het beste parkeren als ik naar je winkel kom?

Er zijn verschillende opties:Er zijn verschillende opties:

  • Q-Park Corio Center, deze is op 2 minuten loopafstand.
  • Parkeergarage Maankwartier Centrum, er is een aanbieding van max. 5 euro per dag in 2020. Deze parkeergarage is op 3 minuten loopafstand.
  • De Spoorsingel in Heerlen, je kunt hier voor 3 euro per dag parkeren. Het is op 5 minuten loopafstand.
  • Bij de parkeerplaats Nieuw Eyckholt kan je voor 1 euro per dag parkeren. Dit is op 15 minuten loopafstand. 
Is er een webshop?

Op dit moment is er geen webshop. Heb je op social media of de website foto’s gezien van een product stuur mij via Whatsapp een screenshot en dan kan ik kijken of het product nog aanwezig is in de winkel. Dit kan via de post naar je toe gestuurd worden. Het product en de verzendkosten kan je betalen via een Tikkie. Producten die op deze manier gekocht worden kunnen niet geruild worden. Wil je meer foto’s zien van jurken lees de vraag: “Kan ik meer foto’s van jurken zien?”.

Verhuren jullie ook jurken?

Nee, je kunt alleen een jurk kopen bij Velvet Dream Dresses. De prijzen van de Dream Dresses beginnen bij €25 euro. Grote kans dat kopen bij ons nog voordeliger is dan een jurk huren.

Live on #insta

Donnot 🍩 say no,
say yes to the prom dress

Vind je droomjurk in💗Heerlen

Velvet Dream Dresses

Contact me

Saroleastraat 50
6411LV Heerlen

06 12699991 (whatsapp)

Follow me

      

Openingstijden

Geopend op afspraak. Tijdens kijkdagen ben je welkom zonder afspraak. Houd hiervoor Facebook en Instagram in de gaten!

Velvet Dream Dresses
Disclaimer | Privacy Statement

Deze website is gemaakt met Scoob